Køl & Frys
FRISK SMAG, DER OVERVÆLDER
At lave uovertruffen mad kræver de mest velsmagende ingredienser. Det er grundlaget for ethvert fantastisk måltid. Smag afhænger af friskhed og den måde, du opbevarer dine madvarer. Men med forskellige kostplaner og smag har alle forskellige kølebehov.
Naturens friskhed bevares
Vores TwinTech kølesystem sikrer, at den bedste smag, som naturen byder på, bevares ved optimal temperatur. Alt, lige fra grønkål til agurker holder sig superfriske i længere tid. Salatbladene er sprødere, æblerne mere knasende og alt smager bare bedre. Den rummelige skuffe betyder også, at hvis du køber mange friske ting, er der altid plads.
Med TwinTech kølesystemet fungerer køleskab og fryser uafhængigt af hinanden for at holde den optimale temperatur og fugtighed til at holde maden frisk eller frossen
Med TwinTech® er det nemt at opbevare hver ingrediens optimalt.
Naturens smag i topform
Beskyt smag, glem frost. Hold frisk og frossen mad perfekt med AEG's TwinTech+ systemet. Det holder kyndigt temperatur- og fugtighedsniveauerne med minimal svingning, så din fryser holdes frostfri, og kvaliteten af din friske mad ikke forringes. Frugt og grøntsager holder sig sprøde og sprængfyldt med smag. Kød og fisk holder sig friske og flotte, som den dag, du købte dem.
Tilpasser sig enhver smag
Tilpas dit køleskab nøjagtigt, som du vil, med det modulopbyggede CustomFlex®-opbevaringssystem. Dørrummene kan skiftes og flyttes på sekunder og give dig fuld fleksibilitet. Clips til urter. Klare bokse til ost. Sikre hylder til mejeriprodukter, saucer og krydderier. Organisér din køleskabsopbevaring, som du vil have den, maksimér opbevaringspladsen.
Det er dokumenteret, at kød og fisk holder sig op til 3 dage længere tæt på nul grader end ved standardkøling.
Præcisionsafkøling til enestående madlavning
Et pragtfuldt måltid starter med perfekte ingredienser. Mad som kød og fisk holder smagen bedre, når de opbevares ved en bestemt temperatur — tæt på 0 grader. Vores køle-/fryseskabe har et særligt Zero Degree-rum kun til at holde dine ingredienser ved nøjagtigt den temperatur, de skal være i. Så du kan nyde det friskeste kød eller den friskeste fisk og nyde det til sidste mundfuld.