Problem
- Sådan får du dit brød bagt jævnt og ens
- Hvordan får jeg brød og bagværk der er sprød og med luftig krumme?
- Min ovn bager ikke jævnt, bager ujævnt, skævt eller uens
- Min ovn varmer ikke ens i begge sider
- Ovn bager eller steger uens
Gælder
- Ovne
- Madlavning
- Bagning
Løsning
AEG MAXIKLASSE™ BAKERY TRAY - PROFESSIONEL BAGEPLADE MED HULLER
Med bagepladen fordeles varmen på hele overfladen og siderne, hvilket sikrer jævnt tilberedt mørdej, brød, boller og andet bagværk. Uanset om det er frisk tilberedt eller færdiglavet, får dit bagværk en sprød og gylden skorpe, som ellers kun fås på et bageri. Den ekstra store overflade er velegnet til tilberedning af store mængder eller langt rørformet bagværk (dvs. baguette, ciabatta, strudel osv.).
46,5 x 38,5 cm højde 1 cm.
Passer til langt de fleste ovne
Køb den professionelle bageplade til din ovn i webshoppen her