Hvad er sous vide? Sous-vide (udtales sue-veed), betyder "under vakuum", og er den franske madlavningsteknik, der følger den enkle proces med at vakuumforsegle ingredienser i en pose og derefter placere posen i et opvarmet vandbad.
Din AEG SteamPro-ovn gør det endnu nemmere, og lader dig gøre dette uden at skulle placere den vakuumforseglede pose i et opvarmet vandbad. Med din AEG SteamPro-ovn kan du bruge sous vide-teknikken til at opnå samme nøjagtige resultat hver gang ud fra samme præcise temperatur.
Du kan sagtens selv!
Hvad hvis vi fortalte dig, at du kan lave mad på samme niveau som de profesionelle ved at bruge sous vide-metoden på din AEG SteamPro-ovn?
Hva'beha'r!? Jo, den er god nok. Følg disse trin så hjælper din AEG SteamPro-ovn dig helt enkelt med at få ekspertresultater med sous vide-teknikken.
Trin 1
Vakuumforsegl ingredienser i en plastikpose.
Trin #2
Placér maden i din AEG SteamPro-ovn.
Trin #3
Vælg sous vide-ikonet "SV".
Trin #4'
Vælg den ønskede temperatur.
Trin #5
Vælg "Start".
Trin #6
God fornøjelse!
Sous vide-metoden hjælper ikke kun med at garantere utroligt velsmagende måltider uden at smag eller fugt forsvinder, den hjælper også med at bevare alle næringsstoffer i maden.
Lad din AEG SteamPro-ovn hjælpe dig med at få skønne ensartede resultater hver gang.