TotalFlex opskrifter - N°7 Indonesisk gryderet - Mee Goreng

Senest opdateret 29-11-2021 17:06

Ingredienser: Til 4 personer

- 4 spsk jordnøddeolie

- 220 g tofu (i tern)

- 4 stykker bok choy

- 2 æg

- 500 g ægnudler

- 1 ½ tsk malede korianderfrø

- 4 teskefulde mørk sojasovs

- 4 teskefulde lys sojasovs

- 2 spsk vand

- 2 skalotteløg

- 2 spsk sesamfrø

- 100 g sugar snaps

PYNT

- 1 lime (skåret i et par stykker)

- 1 forårsløg

- 1 chilipeber

- 4 teskefulde sambal oelek



FORBEREDELSER

- Kog det finthakkede løg og skalotteløg i jordnøddeolien og tilsæt tofu-tern i 2-3 minutter

- Læg pak choi skåret i længden i gryden sammen med sugar snaps

- Tilsæt æg, sesamfrø og korianderfrø og rør til det er kogt

- Afglasér med den hvide og mørke sojasauce og tilsæt de friske nudler

- Tilsæt eventuelt mere vand

PYNT

- Afslut med lime, forårsløg og chilipeber

- Du kan servere sambalen ved siden af retten