Ingredienser: Til 4 personer
- 4 spsk jordnøddeolie
- 220 g tofu (i tern)
- 4 stykker bok choy
- 2 æg
- 500 g ægnudler
- 1 ½ tsk malede korianderfrø
- 4 teskefulde mørk sojasovs
- 4 teskefulde lys sojasovs
- 2 spsk vand
- 2 skalotteløg
- 2 spsk sesamfrø
- 100 g sugar snaps
PYNT
- 1 lime (skåret i et par stykker)
- 1 forårsløg
- 1 chilipeber
- 4 teskefulde sambal oelek
FORBEREDELSER
- Kog det finthakkede løg og skalotteløg i jordnøddeolien og tilsæt tofu-tern i 2-3 minutter
- Læg pak choi skåret i længden i gryden sammen med sugar snaps
- Tilsæt æg, sesamfrø og korianderfrø og rør til det er kogt
- Afglasér med den hvide og mørke sojasauce og tilsæt de friske nudler
- Tilsæt eventuelt mere vand
PYNT
- Afslut med lime, forårsløg og chilipeber
- Du kan servere sambalen ved siden af retten