TotalFlex opskrifter - N°4 Frikadeller med tomatsauce og pasta

Senest opdateret 29-11-2021 16:43

Ingredienser: til 4 personer

- 200 g pasta

- Et stykke parmigiano-ost


FRIKKADELLER

- 800 g hakket svine- og oksekød

- 1 fed hvidløg (finhakket)

- 1 løg (finhakket)

- 2 æg

- 50 g oregano (fint hakket)

- salt og peber

- Bland alle ovenstående ingredienser og sæt det i køleskabet

TOMATSOVS

- 2 kg tomater

- 2 fed hvidløg

- 2 spsk tomatkoncentrat

- 1 rødløg

- 5 kviste bredbladet persille

- 1 bundt basilikum

- 2 spsk olivenolie



FORBEREDELSER

TOMATSOVS

- Skær rødløget i halve ringe og svits dem i olivenolien

- Hak hvidløget fint og kog det ved høj varme

- Når disse har fået farve, kan du røre tomatkoncentratet i

- Hak tomaterne groft og kom dem i løg og hvidløg

- Kog tomaterne, indtil de har mistet al væde

- Bland det hele

FRIKKADELLER

- Form frikadellerne og brun dem i en pande

- Hæld nu saucen over og lad det simre, til frikadellerne er kogte

PASTA

- Tænd for pastavandet og tilsæt salt (10g/L)

- Kog pastaen og afdryp, når den er færdig

- Bland pastaen i saucen

- Hak basilikum og bredbladet persille fint og bland det med resten

- Afslut med flager af parmigano-ost