Gazpacho with Steamed Tiger Prawns
Gazpacho med dampede tigerrejer
Denne kolde, spanske suppe er en perfekte sommersuppe.
Ingredienser
2 røde peber, 1 agurk, 1 løg, 2 fed hvidløg, 6 dl grøntsagsbullion, 1 dl ekstra jomfru olivenolie, 0,25 dl rødvinseddike, 400 gram tomater uden skræl, 2 små skiver hvidt brød, salt og peber, basilikum, 12 tigerrejer
Sådan gør du
4 portioner
1 Skræl peberne med en grøntsagsskræller, skær i halve og fjern kernerne. Hak 1 af peberne fint og skær den anden i lidt større stykker. Skræl og halvér agurken. Fjern kernerne (men gem dem) og skær halvdelen i små tern, den anden halvdel i lidt større tern.
2 Læg de større grøntsagstern i en skål sammen med agurkekernerne. Tilføj det skrællede og hakkede løg og hvidløg sammen med grøntsagsbullion, olivenolie, eddike, tomater uden skræl og brødskiver. Smagsæt med salt og peber, og efterlad i køleskabet i mindst 2 timer.
3 Hiv basilikumbladene fra stammen og tilføj dem til de så agurketern og peber. Sæt i køleskabet.
4 Pil rejerne og fjern den sorte streng. Smagsæt med salt og peber, og placér på en bageplade. Damp i ovnen på niveau 3 på dampindstilling 2 på 95°C i 15 minutter. Tag ud af ovnen og lad dem køle af. Blend de større grøntsagstern i en blender og smagsæt med salt og peber.
For at servere Servér suppen i afkølede skåle med tre rejer pr. skål. Drys de finthakkede grøntsager og basilikum over.
-
Moules Marinières
For at få en ret, der tager sig flot ud og er hurtig at lave, får du ikke noget bedre end denne franske klassiker.
-
Dampede forårsruller
Disse sunde forårsruller er lette at spise, og passer perfekt til buffetbordet eller mingelmad.
-
Løgsuppe i en pose
En ny vinkel på en gammel klassiker, som giver en suppe med en varme og dybde som ingen anden.